Bijtring rammelaar met naam gehaakt dier OP=OP
 

Bijtring rammelaar met naam gehaakt dier OP=OP

Op zoek naar een leuk kraamcadeau?

Deze handgemaakte rammelaar/bijtring met houten beuken kralen, houten letterkralen, houten ringen en met gehaakt dier zijn verkrijgbaar in een aantal combinatie's, kijk bij optie voor de keuze die u het leukst vindt.

Keuze: olifant gemelleerd blauw, olifant gemeleerd roze, olifant turqoise en olifant limegroen, wit konijntje blauwe ring, grijs konijntje met mint oren, mint vogeltje en orange kater.

De rammelaar is gemaakt van ongelakt beukenhout en is splintervrij. Wilt u de bijtring zonder naam? geef het aan in het opmerkingen veld.

Wij produceren deze bijtring zelf, met de hand. De kralen zijn gemaakt van 100% beukenhout vrij van schadelijke stoffen, geregen op 100% katoendraad.

Deze rammelaar is voor de veiligheid extra geknoopt, toch altijd even checken of niets loslaat.  Controleer de gemaakte accessoires regelmatig op slijtage.

Materiaal: 100% beukenhout
Wassen: was het speeltje met warm water en zeep en laat het plat drogen
Kleur: houtkleur 
Leeftijd: 0+

 
Keuze

Soorten letterkralen.
Letterkralen van blank hout in het gehele alfabet. 
De speciale letterkralen in ons assortiment voorradig zijn:  ä ö en ü. 
 
Let op! niet gebruiken in wiegje of bedje. Controleer bij elk gebruik op slijtage, gebruik altijd onder toezicht van een volwassene! bijtringen dienen niet meer gebruikt te worden zodra uw kind tandjes heeft.

Bij de opties kunt u kiezen welke bijtring u het leukst vindt. Wij kunnen dit cadeautje leuk voor u inpakken.

Prijzen

De bijtring kost € 4,95

Levertijd bijtring rammelaar gehaakt dier

Na onvangst van uw betaling wordt uw rammelaar/bijtring met naam binnen 1-2 werkdagen verzonden, verzendkosten  brievenbuspakje Nederland € 3,95. verzendkosten Europa € 9,--
€4,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend