Jade armbanden set met bedel engel met of zonder naam Aanbieding
 

Jade armbanden set met bedel engel met of zonder naam Aanbieding


De armbanden set is handgemaakt met 8mm jade edelstenen op elastiek. De armband heeft een engelenbedel gemaakt van jade kralen, tussenkraal swarovski steentjes en een hartjes bedel klein.
U kunt de armband bestellen in alle kleuren jade en edelsteen. Deze armbanden set is mogelijk met of zonder namen.

Jade is een reinigende, beschermende steen en zorgt voor harmonie en evenwicht. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid. Ook helpt jade om negatieve emoties en irritatie los te laten. Jade werkt in op het hartchakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeén en de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, de blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.
 
 
Naast deze mooie betekenis, zien ze er ook gewoon erg leuk uit!  Een gegarandeerd succes. 

  
3) Maat
Meet de pols strak en tel er 3 cm bij op. De armband zit dan niet geheel strak om de pols. Geen meetlint bij de hand? Gebruik een papiertje en leg hem naast een lineaal. Geef de zelfgemeten maat aan bij keuzevakje zelfgemeten maat + 3 cm. In deze lege tekstvlakken kunt u de maat voor uzelf en uw dochter intypen.
 
Wilt u deze armbanden set graag met naam, ook dit is mogelijk bij ons. Geef de namen aan in veld namen en wij maken de set met letterkralen, deze hebben wij voorradig in rolze, wit, zilver en wit met door elkaar gekleurde pastelgekleurde letters. Geef aan in veld optie letterkralen welke kleur letterkralen u mooi vindt.

Bestellen


Bij vragen mail gerust naar info@weethoeikheet.nl
Wij zijn u graag van dienst.
     
Levertijd jade armbanden set

Na ontvangst van uw betaling wordt de armbanden set binnen 2 - 4 werkdagen aan u verzonden, verzendkosten € 1,95 voor Nederland. De verzendkosten voor de rest van Europa is € 2,95
€19,95

Opties

 In winkelmandje

Gerelateerde producten

Aanbevolen producten

Handdoek zwemdiploma bedrukt met naam en datum verschillende kleuren

Handdoek zwemdiploma a b of c met naam en afzwemdatum online bestellen, doet u hier!

Super leuk en een gegarandeerd succes is deze velours handdoek met naam en afzwemdatum. Handdoek is gemaakt van 100% katoen printed in 2 kleuren die verlopen. Roze fuchsia 1 kant, andere kant lichtroze, turqoise verlopend naar lichtblauw en limegroen verlopend naar lichtgroen. Maat 50cm bij 100 cm. Erg leuke kleurtjes voor kinderen.
€12,95

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend