Babyknuffel klein muis merk rock star baby by Nice
 

Babyknuffel klein muis merk rock star baby by Nice

Deze baby knuffel muis is gemaakt van extra zacht materiaal en is veilig voor kleine kinderen vanaf 0 jaar. Hoogte 14 a 15 cm, deze kunnen kleine kinderen makkelijk vasthouden. In het knuffeltje zit een belletje voor geluid.

Geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar leuk cadeautje! Wilt u het knuffeltje geven als kraamcadeautje? geef het dan aan in het opmerkingen veld, dan kunnen wij het gratis speciaal inpakken, voorzien van bijpassende linten boy/girl. Geef ook aan of het cadeautje voor een jongen of meisje is.


Levertijd knuffel klein rock star baby by Nice

Na ontvangst van uw betaling wordt de knuffel binnen 1-2  werkdagen verzonden. Verzendkosten Nederland € 6,95 verzendkosten Europa € 9,00

€4,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Kinderstoel met naam

Kinderstoel met naam, verkrijgbaar in Opal White

Het oude vertrouwde houten kleuterschool stoeltje uit de jaren zeventig is nieuw leven ingeblazen.
De kubusstoel kan op meerdere manieren als stoel en tafel worden gebruikt, waardoor de kleintjes er lang plezier van hebben. Hierdoor zit ook de nieuwe generatie peuters en kleuters nog steeds prinsheerlijk op hun eigen kubusstoeltje.

De opal White variant is voorzien van een nagenoeg blanke coating, die lang meegaat, maar waardoor de structuur van het hout nog goed te zien is. 

In de stoel wordt een naam gefreesd van maximaal 8 letters.
€59,95

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend