Naamplaat armband RVS geponst of gegraveerd
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Naamplaat armband RVS geponst of gegraveerd


  Image grootte: 401x247, 86.609KbImage type: JPEG                           

Nieuw bij weethoeikheet.nl Armband geheel handgemaakt op uw maat, met 4 regels tekst geponst elk met 12 posities mogelijk! Ook is graveren mogelijk bij ons geef dan in het veld liever gegraveerd aan wat u op deze armband gegraveerd wilt zien. Naam en telefoonnummer kan uiteraard ook, bij meer tekst wordt het lettertype steeds kleiner, houdt hier rekening mee. Deze armband is universeel dus geschikt voor mannen, vrouwen en tieners. Leuk cadeau artikel om weg te geven of natuurlijk voor jezelf!

Lettertype noteer uw keuze in het opmerkingen veld, wilt u toch een ander lettertype noteer dit ook in het opmerkingen veld, wij kunnen bijna elk lettertype voor u graveren. Voorbeeldmodel is stencil.Bij ponsen wordt de tekst onuitwisbaar met diepte in het plaatje geponst, vervaagt nooit.

Het armbandplaatje is gemaakt van speciaal medisch roestvast edelstaal. Dit materiaal is anti-allergisch. Ook de andere onderdelen zoals gourmetketting, slotje en ringetjes zijn gemaakt van RVS. Maat armband plaatje lengte 5cm, hoogte 2cm.

Meet uw pols strak op en geef deze maat op bij de kop polsmaat, wij maken hem uiteraard wijder zodat hij goed om de pols zit.

RVS armband bestellen? Let op!

Deze armband is niet geschikt voor kleine kinderen omdat het plaatje 5cm breed is, is te groot voor de kleine kinderpols. Geschikt vanaf polsmaat ongeveer 15cm strak opgemeten leeftijd ongeveer vanaf 10-11 jaar. Advies: pols even opmeten. Deze armband hebben wij in de kop sos polsbandjes voor kinderen met een kleiner plaatje.
 
 
Alle letters op het naamplaatje worden omgezet in hoofdletters en de volgende tekens zijn mogelijk:
Ö  Ü   É   Ë   .   (   )   !   ?   :   #   "   '   ,  & *   -   +   =  /   @   ♥    
                                                                        

Levertijd RVS armband op uw maat gemaakt


 Verzendkosten Nederland  € 1,50 Europa € 2,50 buiten Europa € 4,00

Levertijd 1 a 2 werkdagen bij geponst, 2 a 3 werkdagen bij gegraveerd.

 
€14,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend