Dogtag medisch medical alert
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Dogtag medisch medical alert

.
 
Dit wallet id-kaartje ontvangt u gratis bij uw bestelling.

VOOR DE FOTO HEBBEN WIJ EEN RVS STANDAARD (K) IDENTITEITSPLAATJE GEBRUIKT 
Aan de ene kant kunt u kiezen uit acht afbeeldingen: pencilline allergie, insuline afhankelijk, hart falen, epilepsy, pacemaker, astma, alzheimer en notenallergie aan de andere kant ponsen wij de tekst voor u naar keuze. Dit kunnen adresgegevens zijn, maar ook een andere tekst, zoals uw medische gegevens. Wilt u een andere medische conditie of allergie vermeld hebben, noteer dit dan in het opmerkingen veld. Wij maken het plaatje naar uw keuze. Bij weethoeikheet.nl 6 regels tekst mogelijk! Foto is afgedicht met een vochtbestendige kunststof dome.

Van dit ontwerp hebben wij in de kop buttons met naam ook een medische button.

Gratis silencer wel graag een keuze maken voor kleur a.u.b.

Let op! de geverfde soorten zien er na gebruik als volgt uit (verf van de letters verdwijnt en wordt zilver), de overige soorten hebben dit niet. Het betreft de soorten: limegroen, babyblauw, babyroze, zwart en camouflage.
 
 
Het Identiteitsplaatje is leverbaar in meer dan 20 kleuren!  De Niet Reanimeren Identiteitsplaatje is gemaakt van speciaal medisch roestvast edelstaal. Dit materiaal is anti-allergisch. Het universele kogelkettinkje zal bij te hoge belasting breken. 
 

Identiteitsplaatje met afbeelding medical alert bestellen?

Als u op uw identiteitsplaatje met afbeelding alle posities gebruikt die mogelijk zijn, is een stukje van de tekst minder goed leesbaar bij gebruik van een silencer.

 
Wilt u tekst centreren op de dogtag, hou hier dan rekening mee met het invullen van de regels. Heeft u bijvoorbeeld 4 regels, vul dan regel 2 t/m 5 in en niet 1 t/m 4.
 
Alle letters worden omgezet in hoofdletters en de volgende tekens zijn mogelijk:
Ö  Ü   É   Ë   .   (   )   !   ?   :   #   "   '   ,  & *   -   +   =  /   @    _    
 
Let op: het identiteitsplaatje is vochtbestendig, maar is niet bestand tegen lang in water liggen zoals bij zwemmen in zwembad of zee. RVS kettingen zijn niet geschikt voor kleine kinderen, vandaar dat wij deze niet leveren in 40cm.

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u uw identiteitsplaatje met sticker binnen 1 a 2  werkdagen.

Prijs is inclusief ketting en silencer

Verzendkosten Nederland € 1,50, Europa € 2,50 buiten Europa € 4,00
€9,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend