Kinderboek met naam Het Voetbalboek
 

Kinderboek met naam Het Voetbalboek

Een geweldig Voetbalboek met JOUW NAAM

Om voor te lezen of zelf te lezen.

Je komt uit school, snel naar de training van je voetbalclub. Dat vind je fijn en deze hobby beleef je intensief, je let ook op zaken rondom het voetballen. In het verhaal wordt je gespot door een scout van je favoriete voetbalclub. Deze nodigt je uit om eens een keer een training mee te maken, dat is best een eer. Bij de trainer maak je veel indruk en  je omgeving is ook enthousiast.

Dan gebeurt het. De trainer, van jouw favoriete club, heeft veel blessures in zijn team. Hij vraagt jou of je mee wil om op de reserve bank plaats te nemen. In het winnende team kom je ook de namen van je [voetbal] vriendjes tegen. De wedstrijd is in een heus stadion tegen een met name genoemde tegenstander [de verliezende partij] . De wedstrijd begint en het blijft heel lang 0-0. Dan.. gebeurt er iets onverwachts, een speler van JOUW team raak geblesseerd. De trainer [al geplaagd door veel blessures] heeft niemand om op die positie in te zetten dan jou.

Je betreed het veld en na even wennen en een tijdje spelen komt er een voorzet naar je toe en dan.......

In alle boeken wordt de naam van de schenker [s] afgedrukt en een speciale boodschap.

De vriendjes zijn medespelers van het winnende team. U kunt hier de echte vrienden invullen of de namen van [ster] spelers uit het winnende team. NB: de vriendjes worden in het verhaal als volwassen spelers genoemd.

Leeftijd: vanaf 4 jaar Formaat: A4, 21 bij 29,7 cm
Hard gebonden kleuren omslag. 36 Pagina's kleuren binnenwerk.

Verzendkosten Nederland € 2,95
Verzendkosten Europa Belgie € 6,95

Levertijd: binnen 5 werkdagen wordt uw bestelling verzonden.
Ik heb de voorwaarden gelezen en ben mij ervan bewust dat dit gepersonaliseerde product geen recht geeft op teruggave of vergoedingen.

*Vult u alle velden in anders krijgt u lege plekken in het boek!

€19,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend